Fotboll

Poängtapp för IFK Värnamo − Brommapojkarna kvitterar i slutminuterna

Fotboll Det som såg ut som ytterligare tre poäng och en seger för IFK Värnamo, blev inte av. För i slutminuterna lyckades Brommapojkarna göra det avgörande målet, vilket resulterade i en 1−1-oavgjord match och en delad poäng för båda lagen. Uppdaterad.

Bild från när lagen möttes i tidigare match. Foto: Hedin Väisänen

− Tungt att tappa de tre poängen i slutminuterna, eftersom vi ändå spelade en ganska bra match, säger assisterande tränaren Vedran Vucicevic.

− I första halvlek är det vi som har matchen under kontroll. Sedan i andra halvlek, var det lite upp och ner för oss. De pressade oss mycket mer, men sen hade även vi korta perioder, där vi spelade bättre och kunde utöka ledningen. Det kändes som om vi behövde göra ett mål till för att kunna stänga matchen. Men inför kommande matcher, måste vi vara påkopplade i 90 minuter och inte bara i 45 minuter.

− Dock kämpar killarna på riktigt bra. Det har i princip varit bortamatcher för oss hela tiden och det är inte lätt att resa fram och tillbaka. Killarna tränar, jobbar och spelar på riktigt bra, så det är bara att kämpa vidare.

− Vi vill också tacka alla supportrar som har varit på de tidigare matcher och dagens match och snart hoppas vi att vi får spela på Finnvedsvallen igen, avslutar Vucicevic.

Nästa match spelas mot Västerås på bortaplan, redan på onsdag.

 

Kommande hemmamatcher

Fotboll

Söndag 22 september 14:00

IFK Värnamo Herr - Västerås SK

Fotboll

Söndag 29 september 14:00

IFK Värnamo Herr - Djurgården

 

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  IFK vidare i cupen efter derbydramat
LÄS MER:  Värnamos damer vände mot Boo
LÄS MER:  Bernardo till Kuwait

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *