Peking vann med uddamålet

Fotboll Peking bortabesegrade Swebih från Hillerstorp med 2–1 (1–1)

Pekings spelande sportchef Kalle Björnlund var givetvis nöjd med segern.
Han berättar att Swebih tog ledningen men strax före pausvilan kvitterade Edis Abduramanovski.
– Det var inte lätt att få till något spel då planen mest var som en åker, noterar Kalle.

Efter en jämn halvlek visade Peking bättre moral och styrka i den andra. Edis Abduramanovski fick vila och i hans ställe kom Hussein Alhmidi som gjorde segermålet:
– Hussein har inte gjort mål på ett par matcher och vi skojade lite med honom om det före matchen. Skönt då att han kunde göra ett så viktigt mål, säger Kalle Björnlund.

Hemmalaget inledde seriespelet med 10–0 men i dag fick man ett övermäktigt motstånd. I slutet tryckte man på för en kvittering men Peking hade fler målchanser och bud på 3–1.

Extra plus i Peking till Zakkour Alabdo och Masoud Moradi, ett par killar som inte spelat fotboll alls länge. De är så kallade ensamkommande ungdomar som får bra fotbollsskolning