Peking bortaslog Bor

Fotboll FC Peking tog en meriterande fjäder till hatten genom att bortabesegra Bors SK med 1-0 (1-0). Matchens enda mål kom på straff inslagen av Marin Georghe Ruja.

Peking gjorde en bra första halvlek och pausledningen välförtjänt., Efter paus kom Bor tillbaka men hade svårt för att skapa vassa chanser.

-Det var för hafsigt och förlusten en missberäkning sett till vad vi presterat tidigare, säger tränaren Dan Pettersson. En svit på fem förlustfria matcher sprack.

I Peking var det mungiporna uppåt. Spelande tränaren och målvakten Christer Nehlin som fick hålla nollan var belåten:

Jag  hade en bra backlinje framför mig och vi kunde försvara oss skickligt.

Beröm till nämnda backlinje bestående av  Jonatan Håkansson, Luis Olmedo, Marin Georghe Ruja och Sharif Omar Sharif. Också mittfältarna Kan Kal Salazar och Abdifatah Omar Sharif ska ha plus.

I Bor beröm till ytterbacken Marcus Hallberg och pojklagsspelare Max Eriksson på mittfältet.