Fotboll

Nya poängtapp för Rydaholm

Fotboll Det blev ny tung för förlust för Rydaholm. Dessutom mot jumbolaget Sunnerbo, där slutresultatet skrevs till 3–0.

Genrebild: Henrik Skoglund

Rydaholm har inte alls fått spelet den senaste tiden. I de två senaste har laget klivit av mållösa.

–Det ville sig helt enkelt inte och det sitter väl i huvudet just nu kan jag tänka mig, säger Johan Melkstam

Och det började inte bra i bortamötet mot jumbolaget Sunnerbo. 2–0-underläge efter första halvleken. Där man trots allt hade några bra lägen.

–Jo men vi hade en del möjligheter att göra mål.

Rydaholm gjorde en hel del förändringar till andra halvleken och skapade flera bra chanser. Närmast mål var när Rydholm fick en straff. Men där Sunnerbos målvakt räddade bollen.

Det blev tillslut 3–0 för hemmalaget och nya poängtapp för Rydaholmsgänget.

– Vi gjorde om totalt. Mittbacken fick kliva upp i offensiven. Då trodde vi , eller i alla fall jag, att vi skulle kunna komma i kapp med alla dessa läge. Men inte, säger Johan Melkstam som plussar lite för några spelare idag

– Matilda Andersson som fick kliva ner på backposition gjorde det bra. Och som vanligt gör Allyssa Gabiana Dapadapdet det bra.

Nu är det uppehåll. Vad säger du kortfattat om vårsäsongen?

– Vi var medvetna om att vi skulle få det tufft. Men det har varit bättre än vad jag trodde. Vi har nästan bara gått på ren energi det sista. Nu gäller det att träna på en del saker såsom passningspel, mottagningar och så. Vi kommer bli starkare till hösten efter alla dessa nederlag.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *