Ny förlust för WIK dam

Fotboll Waggeryds IK ledde fram till en dryg timme i hemmamötet med Nässjö men fick ge sig med 1–3.

Första halvlek var spelmässigt jämn och WIK ledde till och med i paus. Målet kom sedan WIK i minut 26 fått en hörna och den slogs in i eget mål av en av spelarna i Nässjölaget.

Matchen stod och vägde när gästerna fick sitt kvitteringsmål efter 62 minuter. WIK tappade lite av sitt spel och Nässjö fortsatte med två mål i minuterna 76 och 80.

– Vi har problem med självförtroendet och måste jobba på att få upp det, säger tränaren Bengt Carlsson.
Nässjös seger var odiskutabel men WIK-tjejerna visade ändå att man nog snart ska kunna brja plocka poäng. Mer än fyra förluster på rad vill man inte ha.

Salha Nduwayo visade klart bästa takterna i WIK. Hon verkar på väg att få sitt genombrott. Extra plus även till Julia Gustafsson och Ellen Hannevad .

Matchen spelades faktiskt inte i Vaggeryd utan den hade flyttats till Lindevallen i Hok.