Mirnel blev poängräddare

Fotboll Mirnel Vejzovic räddade poäng åt Forsheda IF när det blev 3–3 borta mot Hallby.

Redan efter sex minuter slog Mirnel en frispark direkt i mål. Mycket snyggt för övrigt.

Två minuter in på andra halvlek kvitterade hemmalaget men två minuter senare återgav Eric Gustafsson Forsheda ledningen

I minut 55 kom kvitteringen och i minut 65 vlev det 3–2 för Hallby. Blott tre minuter senare stod det 3–3 efter Mirnels andra mål för dagen.
Forsheda är därmed fortfarande utan förlust i fotbollsfemman och ligger tvåa efter serieledande Mullsjö.

– Vi får var glada över en pinne idag, säger spelande tränaren Marcus Syrén.
Han vet inte vad det berodde på men det kändes som att nästan alla hade fått solsting i dag: Inställningen var inte alls bra. Han ger endast plus till Jakob Paldanius.
– Alla andra vet jag kan bättre, noterar Marcus, inklusive sig själv om en insats som var riktigt dålig från Forsheda sida.

Inte ens tvåmålsskytten får extra plus men han är nog ändå på gång efter sin tidigare skada. Mirnel är en måltjuv och fullt återställd kommer han säkert att fortsätta i den rollen.

Hallby var det klart bättre laget men Forsheda lyckades ändå fixa en poäng. Vid ställningen 3–3 var det faktiskt gästerna som hade flest målchanser men skärpan framför motståndarmålet var inte på topp.