Kärda indragen i bottenskiktet

Fotboll Kärda hade behövt tre poäng. Nu blev det nytt kryss på hemmaplan och delad pott mot bottenlaget Guddarps efter 2–2 (1–1).

Hemmamatch mot bottenlaget blev tajt och tufft, där båda lagen gjorde varsitt mål under första halvleken.

–De gjorde mål efter bara några minuter. Sedan jämnades spelet ut. Det var två lag som ville mycket. Vi gjorde därefter 1–1 och för matchen, men vi kunde varit mer på tårna än vad vi var, säger Kärdatränaren Mattias ”Kneg” Johansson som för dagen hade fått ställa sig mellan stolparna
– Jo det gick bra tycker jag.

Kärda lyckades ta ledningen i matchen när Max Ericsson satte 2–1. Men ledningen varade inte allt för länge då gästerna fick en straff som ”Kneg” inte lyckades ta.

–Det var en solklar straff. Jag räddade straffen men sedan slog de in returen tyvärr, säger Johansson om straffen, där målet också innebar att lagen fick dela på poängpotten.

– Jo men det var rättvist. Båda lagen skapade målchanser, där vi kanske förde spelet lite mer. Tycker att laget ska ha en eloge för att vi kämpade igenom oss matchen och lite extra eloge till Daniel Haj Mousa.

Tredje segern för säsongen får vänta ett tag till för Kärda, som nu på allvar är inblandad i bottenskiktet.
– Ja så är det. Känner väl själv att vi borde haft några poäng till. Men det är sista tredjedelen som inte funkat så det måste vi jobba på.