Fotboll

IFK Värnamo dominerar − Norrköping faller helt

Fotboll Idag klaffade allt på plats för IFK Värnamo när de kunde vinna och fira en 4−0 seger över Norrköping och assisterande tränaren Vedran Vucicevic var mer än nöjd och stolt över laget. Uppdaterad.

Bild från när lagen möttes i förra säsongen. Foto: Hedin Väisänen

− Vilken match det blev, verkligen en fantastisk presentation av killarna, säger assisterande tränaren Vedran Vucicevic.

− Vi börjar matchen jättestarkt och efter fem minuter kommer vi verkligen in i matchen och presterar den fotboll som vi vill visa. Det är vi som äger bollen och är riktigt bra i press spelet. Sedan var det viktigt för oss att börja andra halvlek lika starkt och stå emot dem, vilket vi ändå gör under andra halvlek. De satte tryck på oss men vi klarade det tillsammans genom att kämpa, kriga och framför allt inte ge upp.

− Vi kommer upp i den nivån som vi vet att vi har och kan, vilket ytterligare stärker vårat självförtroende, så detta självförtroende ska vi hålla hårt om inför kommande matcher.

− Nu väntar hemmamatch igen och vi vill och kommer göra allt i vår makt för att prestera en bra fotboll och vinna för fansens skull. Vi strävar mot att ge människorna i Värnamo en värdig och bra match innan vi går på lite ledighet, avslutar Vucicevic.

Kommande hemmamatcher

Fotboll

Söndag 07 juli 14:00

IFK Värnamo Herr - IFK Göteborg

Fotboll

Söndag 07 juli 14:00

IFK Värnamo Herr - IFK Göteborg

Fotboll

Söndag 21 juli 16:30

IFK Värnamo Herr - Häcken

 

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  IFK Värnamo visade inga tecken på att sakta ner
LÄS MER:  Gräset godkänns inte - BP-match flyttas till Kalmar: "Otroligt tungt"
LÄS MER:  Partiledaren såg favoritlaget på Finnvedsvallen

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *