Fotboll

IFK-talang lånas ut

Fotboll Kenan Bilalovic lånas ut från IFK Värnamo till Skövde AIK under hösten. Det meddelar klubben på sin hemsida.

Kenan Bilalovic lånas ut från IFK Värnamo till Skövde AIK under hösten. Bild: Hedin Väisänen

Den flyfotade 19-åringen ansluter till superettanklubben omgången och återansluter till IFK Värnamo så fort säsongen är färdigspelad. Lånet sker som en form av ett fotbollsutvecklande föreningssamarbete mellan IFK Värnamo och Skövde AIK.

– Det finns en anledning till att vi har ett långt kontrakt med Kenan. Det är alldeles uppenbart att det är en spelare med exceptionella färdigheter och att vi tror mycket på honom. Däremot är konkurrensen här hemma enorm just nu och av den anledningen har det blivit lite mindre speltid än vad som är nödvändigt för att en kille av hans kaliber ska blomma ut och nå sin fulla potential. Det känns av den anledningen extra bra att vi tillsammans med Skövde har hittat en lösning som ger tre stora vinnare. Vi tackar Skövde för en god dialog och vi ser med spänning fram emot att få följa Kenan under hösten hos dem röda, säger sportchefen Enes Ahmetovic i en kommentar till klubbens hemsida. 

IFK Värnamo  önskar Kenan ett stort lycka till under hösten och ser fram emot att få se honom i den vita tröjan inom kort igen.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *