IFK-seger i Danmark

Fotboll IFK Värnamo besegrade AB Köpenhamn med 2–1 (0–0).

Köpenhamn spelar i motsvarande Superettan i sitt land och det brukar vara jämna möten lagen emellan.

– En mycket bra arbetsinsats, noterar IFK-tränaren Christian Järdler.

1–0 till IFK kom efter 55 minuter på  straff genom Ryan Finley men strax efter kvitterade hemmalaget.

Segermålet kom efter 71 minuter. Efter fint inlägg från Victor Nilsson blev Elvis Dani målskytt.

– Det blev bättre och bättre i matchen och bara den senaste veckan känns det som att vi lyft oss, noterar IFK-tränaren.

Han var mycket nöjd med alla många fina anfall i matchen. I FK rullade boll mycket och hade därtill ett aggressivt försvarsspel.

Segern var helt välförtjänt och alla 15 som fick chansen att spela svarade för en god insats.

I morgon tränar laget i Danmark innan man åker hem för en vilodag. Sedan följer träningar tisdag-torsdag innan man tr sig an Skövde hemma på fredag.