Fotboll

IFK-damerna byter tränare

IFK-damerna byter tränare

Fotboll IFK Värnamo har inte bara bytt tränare på herrsidan, nu gör man det även på damsidan.

Nicholas Plikas. Arkivbild. Foto: Jim Carlsson

Nicholas Plikas lämnar tränarsysslan och i stället tillträder Hanna Höckert.
IFK Värnamo kommer i morgon att på allvar presentera den nya tränaren.

Nicholas Plikas kom till Värnamo inför säsongen 2023 då som assisterande tränare och gick sedermera till att bli huvudtränare inför säsongen 2024.
– Nicholas har under hela sin anställning hjälpt till att föra IFK Värnamos damlag framåt och lagt grunden för lagets pågående projekt samt varit en lojal medarbetare mot klubben och kollegorna, noterar klubben i ett pressmeddelande.

– Under snart två års tid har jag fått förmånen att arbeta sida vid sida med otroligt kompetenta, professionella och drivna tränarkollegor och spelare vilket jag känner en stor tacksamhet inför. Trots oundvikliga motgångar så har framgångarna varit fler och större, inte minst under den nuvarande säsongen med en enorm utveckling på både spelare individuellt och laget som kollektiv. Jag känner en enorm stolthet inför den utveckling både jag som tränare och laget som helhet har stått för under denna tiden men även en besvikelse att inte få uppleva IFK Värnamos höst 2024 från sidlinjen tillsammans med spelare och ledare från kamratföreningen. Med fyra poäng upp till serieledning och en slutspurt runt hörnet önskar jag laget all lycka i fajten om topplaceringen. Jag vill även rikta ett stort tack till samtliga inblandade för alla minnen, lärdomar och erfarenheter som jag kommer bära med mig in i min kommande fotbollsgärning, noterar Nicholas Plikas som nu får lämna laget.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *