Horda överraskade serieledarna

Fotboll Horda kvitterade i slutet av matchen och snodde därmed poäng från tabellettan Skeppshult när matchen slutade 2–2, (1–1).

Arkivbild.

Horda som har gjort fem mål på sex matcher inledde med ett tidigt mål av Asante Higiro i 17:e minuten mot serieledande Skeppshult.

– På förhand var vi väldigt revanschsugna efter förra matchens prestation men idag var det en helt annan match och det var skönt, säger tränaren Johan Sandström.

Visserligen kvitterade Skeppshult och tog sedan ledningen tidigt i andra halvlek men i 75:e minuten fick Johannes Widerberg in Hordas kvitteringsmål.

–De hade väl lite mer av spelet men vi gjorde det svårt för dem att skapa målchanser så även om jag är nöjd med att vi tar en poäng så kan jag inte låta bli att vara besviken för vi bjöd dem på två mål.

Sandström avslutar med att lyfta fram Petter Gulldén i målet samt målskyttarna Asante Higiro och Johannes Widerberg.