Fotboll

Full pott för Västboås

Fotboll Västboås tog initiativet tidigt och släppte det aldrig, vilket resulterade i en 2–0-seger mot Kulltorps GoIF. Uppdaterad.

Arkivbild. Foto: Hedin Väisänen

– Det är aldrig något snack om saken, vems segern och tre poäng det skulle bli, så godkänt absolut. Vinner man, så behöver och kan man inte klaga, säger tränaren Mikael Svensson.

– Däremot, de första 30 minuterna är vi inte riktigt där vi vill vara. Sen vad det beror på, vet jag inte men det var två envisa lag som ville få med sig tre poäng. Det är lite mentalt också, att för tre dagar sen göra en jättebra i Smålandscupen, för att sen att ställa om för seriespel mot ett lag som stiger av division 4. Det är mentalt, men laget gör det ändå riktigt bra.

Filip Albertsson stod för det första målet och Lucas Eriksson gjorde det andra målet.

– Pluset för idag, går till Anton Sveningsson och Sebastian Nyström. Anton gör ett otroligt fint jobb på mittfältet och visar hur man jobbar på i 90 minuter och Sebastian är bara en otroligt duktig fotbollsspelare.

– Vi är inne i ett bra flyt och har inte förlorat en enda match i seriespelet efter semestern, så vi ser framemot de sista matcherna i säsongen nu, avslutar Svensson.

Nästa match spelas mot Bankeryds SK på lördag.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Ingen lycka för Kärda
LÄS MER:  Bredaryd Lanna förlorade mot Smålandsstenar
LÄS MER:  Derbydramat: Västboås tog poäng från Värnamo Södra

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *