Bor tog femte raka

Fotboll Femte raka segern för Bors SK innebär att laget på allvar visar att man vill haka på toppstriden. Segern mot Nissafors IS med 3–2 (1–1) var helt i sin ordning,

Femte raka för Bor

BSK-tränaren Dan Pettersson var mindre nöjd med första matchhalvan.

– Vi kom igång bättre efter paus och vann rättvist och skapade mer än gästerna.

I 28:e minuten gav Viktor Davidsson Bor ledning men som dock kvitterades före paus.

Efter paus ökade BSK  tempot och i synnerhet Karl Pettersson kom igång på sin kant och hade stor del i segern. Han svarade för ett mål och spelade fram till avgörande målet.

Det blev ett dramatiskt slut då Nissafors kvitterade till 2–2 i 85:e minuten på en omdiskuterad straff. Men BSK gav inte upp, Karl Pettersson spelade fram Albin Svensson i första  tilläggsminuten och såg till att poängen stannade i Bor.

Bra betyg över hela linjen till hemmaspelarna. Man följde spelplanen och gjorde det  man skulle.