Första förlusten för BLIK

Fotboll Bredaryd Lanna IK fick åka hem från Grimslöv med en förlust i bagaget, den första för säsongen.

Hemmalaget Grimslöv/Västra Torsås vann helt rättvist med 2–1 (2–0).

BLIK-tränaren Patrik Magnusson hade hoppats på bättre spel.
– Vi gav bort matchen då vi inte var vakna idag. Vi var inte allt på tårna i första halvlek, noterar han.
2–0 till hemmalaget var inte alls i överkant. Bredaryd-Lanna var inte alls bra då.

– Vi får dra lärdom av först halvtimmen av matchen. Så ska vi inte spela mer, menar BLIK-tränaren.

I andra halvlek spelade man betydligt bättre och lyckades reducera genom Abdou Darboe.

Plus i dag till inbytta Philip Palm, Abdou Darboe och Rasmus Bengtsson.
– De gav oss energi när de kom in, inflikar Patrik Magnusson.

Abdou Darboe gjorde andra inhoppet för säsongen och e fulltränad Abdou kan bli värdefull för BLIK i kampen om en bra placering av fotbollsfyran.
– Vi är nöjda med de poäng vi tagit men spelmässigt kan vi mycket bättre än vad vi visat, säger tränaren.