Forsheda snubblar på nytt

Fotboll Trots en tidig ledning för Forsheda IF, lyckades ändå Skeppshults BK vända matchen och vinna med 3–2, vilket innebär ännu en tung förlust för Forsheda. Uppdaterad.

Arkivbild från försäsongen. Foto: Hedin Väisänen

Forsheda IF:s jakt på poäng fortsätter efter ännu en knapp förlust, denna gången mot Skeppshults BK. Trots att Forsheda tog ledningen i början av matchen, med två mål på mindre än 30 minuter, så räckte inte det för att hålla emot mot Skeppshult.

För i den andra halvleken kunde Skeppshult, vända matchen och på mindre än 15 minuter, hade Skeppshult gjort tre mål och var i ledning.

Med två raka förluster bakom sig måste nu Forsheda, samla ihop sig och ladda om inför nästa match.

Nästa match spelas mot Horda Allmänna IK på torsdag.

Fotnot: Vi har försökt nå Forshedas tränare för kommentarer, men tyvärr inte lyckats.