Femte raka för Värnamo Södra

Fotboll Värnamo Södra avslutade vårsäsongen med att besegra Bankeryd på bortaplan.

Arkivbild från tidigare match. Bild: Hedin Väisänen

Värnamo Södra kom till Bankeryd med stärkt självförtroende efter fyra raka segrar. Det formstarka bortalaget tog direkt kommandot i matchen och redan i den tredje minuten får bortalaget utdelning genom Isac Chaliazis. Framgångarna fortsatte för Chaliazis när han i den 30:e minuten ger V-Södra en tvåmålsledning. Saim Tozy gav hemmalaget tätkänning när han gjorde 1–2 precis innan första halvleks slut, men närmare än så kom inte Bankeryd och femte raka segern för Värnamo Södra är ett faktum.

– Vi är inne i en bra period nu och det känns tryggt med laget. Det var en svårspelad plan i Bankeryd med högt gräs som ställde till det för oss, men vi kämpar på som vi har gjort de senaste matcherna och det lönar sig. Nu ser vi fram en välbehövlig vila, säger assisterande tränaren Petros Kapsalis efter matchen.

Mittfältaren David Persson, tvåmålsskytten Isac Chaliazis, mittbackarna Arnel Dugonjic Dino Okic samt målvakten Petar Majkic Pavlovic får extra plus i kanten för sina insatser i segern.