Fotboll

Delade poäng för Värnamo Södra

Fotboll Värnamo Södra fick med sig en poäng i bortamötet mot Hovslätts IK. Slutresultatet skrevs till 1–1, efter att båda lagen haft svårt att ta vara på sina möjligheter. Uppdaterad.

Arkivbild. Foto: Hedin Väisänen

– Det var en ganska konstig match. Vi åkte upp till Hovslätt med en bra känsla. Vi har gjort en bra träningsvecka, har en god inställning med oss och värmer upp bra, men ändå var vi inte riktigt där, säger tränaren Christian Carlsson.

– Vi startar de första 20 minuterna bra och skapar ett flertal farliga målchanser, men som inte går in förutom ett, så i första halvlek är vi det bättre laget. Sen i pausvilan pratar vi om lite justeringar och ändringar, men det får ändå ingen effekt i den andra halvleken. För istället blir vi väldigt passiva och gör konstiga beslut, vilket också gör så att Hovslätt tar över matchen och får till farliga målchanser. Med andra ord, en konstig match med två helt olika halvlekar.

Målet gjordes av Carl Sandberg.

Någon som får ett extra plus idag?

– David Persson gör ett jättebra jobb på mittplanen. Vår målvakt Peter Majkic Pavlovic gör också fina flera räddningar som gör så att vi håller oss kvar i matchen. Isac Chaliazis som skapar mycket oro i straffområdet för motståndet, så dem tre får ett extra plus i dagens match. Men i helhet, så kan vi allihop mycket bättre, avslutar Carlsson.

Nästa match spelas mot Råslätts SK på lördag.

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Viktiga tre poäng för Värnamo Södra
LÄS MER:  Västboås tog poäng från Hovslätt
LÄS MER:  Västboås vände på allt – avgjorde i sista stund

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *