Fotboll

Bredaryds nedåtgående trend fortsätter – nollade mot Gnosjö

Fotboll Poängtappen har varit påtagliga för Bredaryd Lanna den senaste tiden. Efter hemmamatchen mot Gnosjö, som slutade 0–7,  har laget nu bara två inspelade poäng på fyra matcher.

Gruset i maskineriet verkar har fastnat en del för Bredarydsgänget. Inför matchen mot Gnosjö som spelades på hemmaplan hade laget spelat in två poäng i de tre senaste matcherna.
– Vi har en del bekymmer helt klart men det håller vi för oss själva, säger Bredaryds tränare Senad Zulovic om senaste tidens poängskörd.

Och det skulle inte bli bättre denna fredagskvällen. Laget klev nämligen av mållösa efter första halvleken som slutat 0–3.
– Jag trodde helt klart att vi skulle kunna vända detta, säger Zulovic efter underläget i första halvleken.

Men det slutade inte där.

Gnosjö växlade upp och Bredaryd hade stora bekymmer att hålla koll på motståndaren Tobias Andersson som noterades för samtliga mål under matchen.

Det blev tillslut 0–7 som därmed blev säsongens näst största förlust för Bredarydslaget.
– Det var lite samma tendens som mot Smålandsstenar. När det rann i väg så kom den mentala biten in. Och tyvärr saknades även inställningen, säger Zulovic efteråt och finner inga ord till dagens match.

– Det är klart vi är besvikna. Jag har i alla fall full respekt för killarna och just nu går det inte våran väg helt enkelt. Men det är ännu ingen kris om jag säger så. Vi behöver bara börja plocka lite poäng så kommer det lösa sig.

ANNONS
Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Västboås fick med sig ett poäng
LÄS MER:  Värnamo Södra vann derbyt
LÄS MER:  Västboås spelade oavgjort mot Kulltorp

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


1 reaktion på Bredaryds nedåtgående trend fortsätter – nollade mot Gnosjö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *