Fotboll

Bredaryd Lanna tillbaka som vinnare – vänder tidigt underläge

Fotboll Resultaten har inte studsat Bredaryd Lannas väg tidigare. Men i bortamatchen mot IF Hallby FK klev laget ut i omklädningsrummet som vinnare igen efter storseger, 6–1.

Det var en ödmjuk Bredaryd Lanna tränare, Senad Zulovic, som klev av som vinnare igen.

– Vi är inte världsmästare bara för vi vunnit, så det gäller att vara ödmjuk. Men självklart var det en lättnad att vi vann.

Anledningen till att ordet ödmjuk dök upp var för att IF Hallby FK tog ledningen med 1–0 efter bara tio minuters spel. Detta blev också halvtidsresultat.

– Underläge 0–1 och med en match i bagaget med storförlust, 3–11, på hemmaplan, då är det tufft. Men jag sa till killarna att inte ha panik och tycker vi spelade bättre efter deras mål.

I andra jobbade laget sig tillbaka och bara två minuter efter att halvleken startat så kom kvitteringen. Sedan rullade det på och det blev tillslut en storseger, 6–1.
– Det var lite som resultatet visade. Vi tog över allt mer och målen började komma. Men återigen måste vi vara ödmjuka för Hallby är inget dåligt lag, säger Zulovic och höjer samtliga som fanns med till skyarna.
– I en sådan här match ska hela laget höjas, ledare, avbytare och givetvis spelarna ute på planen. Även de som följt med för att se match ska ha en eloge.

Finns det något rent fotbollsmässigt som ni behöver förändra till kommande match?
– Att spela fotboll, det vet jag att de kan. Men att släppa stressen och pressen som vi haft och bara gå ut och njuta av.

ANNONS
Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Oavgjort i derbyt
LÄS MER:  Bredaryd Lanna vann stort
LÄS MER:  Ingen lycka för Västboås

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *