Fotboll

Bredaryd Lanna havererade totalt

Fotboll Det som på förhand ansågs vara ett toppmöte slutade i totalt haveri för tabelltrean Bredaryd Lanna när de föll med 3–11 mot tabelltvåan Smålandsstenar.

Arkivbild.

– Just nu känns det otroligt besviket och idag var nog en av de konstigaste matcherna jag har varit med om, säger tränaren Senad Zulovic.

– De flesta frågar nog vad som hände där ute idag och helt ärligt så vet jag inte riktigt. Vi hade en bra plan i första halvleken och det kändes aldrig oroligt även om vi släppte in första målet för vi både kvitterar ju och tar ledningen sedan.

Målen gjordes av Soran Sredojevic (2) och Ian Mira.

– När vi får in vårt andra mål så händer någonting och vi blir lite nonchalanta. Visst vår målvakt gör sig illa och vi får ett rött kort men det är ingenting att skylla på för vi rasar totalt idag.

– I tre år så har vi bara vunnit och vunnit och vunnit. Vi förlorade tre matcher förra året och året innan gick vi obesegrade men efter en sån här match så gäller det att hitta tillbaka till ödmjukheten och visa att vi vill vara med även när det gör lite ont.

– Vi kommer definitivt tillbaka och killarna kommer resa sig igen. Det är inte det att de inte slet för kämpade och sprang gjorde de idag men vi var helt fel i positionerna. Trots det så var det ingen som gav upp utan det var helt enkelt en match då ingenting stämde och det mesta av ansvaret ligger på mig, avslutar Senad Zulovic.

 

ANNONS
Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Västboås överraskade Råslätt
LÄS MER:  Västboås drog det längsta strået
LÄS MER:  Bildextra: Klassisk sommarkväll på Hovet

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *