Bra laginsats av Liljan

Fotboll Dannäs/Hånger förlorade i april i premiären mot FK Liljan, men någon revansch fick D/H inte hemma på Klöfver Arena. Liljan vann med 2–0.

Lagen låg femma respektive sexa i tabellen med Liljan fem poäng före Dannäs/Hånger. Båda förlorade i förra omgången och för hemmalaget var facit än tristare då de förlorat sina tre senaste.

Och, i dag kom fjärde raka nederlaget, men tränaren Johan Adelstål var inte så besviken.

– Vi gjorde en bra match över 90 minuter, men skapade inte så mycket. Det var först sista kvarten vi fick lite tryck, sa Adelstål, och fortsatte:

– Positivast var att vi inte föll på individuella misstag och alla får godkänt.

Liljan tog ledningen i mitten av första halvlek. D/H:s målvakt räddade en boll, men den tog i ribba, damp ned i huvudet på keepern och då höll sig Arman Ashtiani framme och nickade in 0–1.

– Ett klassiskt skitmål, medan deras andra däremot var var ett fint avslut, tyckte Adelstål.

Liljans tränare Artan Ramosaj var förstås nöjd.

– Grabbarna gjorde sitt jobb och spelade riktigt bra från minut ett till slutsignal. I stort hade vi matchen i våra händer genom att rulla ut D/H och vi förvaltade våra chanser.

Bäst i Liljans lag var Arber Ahmeti och Vehid Keranovic.

– Men hela laget måste få ett extra plus för en felfri insats, tillade Artan.