Bor upp på kvalplats: ”Käftsmällen som behövdes”

Fotboll Bors herrar tog tre oerhört viktiga poäng i lördagens hemmamatch mot Skeppshult. Matchen slutade 4–1.

Bors tränare Senudin Sumic berättar att han inte är nöjd med den första halvleken.
– Inget av lagen är bra då, konstaterar han.

Mållöst efter första halvleken, men i den andra gjorde Skeppshult 1–0 på straff.
– Det var nog den käftsmällen vi behövde för sedan tog vi över, berättar Bortränaren.

Hugo Martinsson kvitterade på straff. Fem minuter senare gjorde Useni Julkali mål. Fyra minuter efter tvåan gjorde Nils Hansson 3–1 till Bor. Muzzamel Abdala satte sedan 4–1 i den 90:e minuten.
– Viktigt att vi fick in lite mål då det kan bli en målskillnadsaffär om kvalplatsen, säger Senudin Sumic.

Just nu ligger Bor på andra plats i division 6. Men Wallalos spelar imorgon och kan gå förbi inför slutomgången.