Fotboll

Bor rivstartade derbyt

Fotboll Bor vann derbyt mot Forsheda med 4–1, (3–0).

Arkivbild.

Första målet kom redan i 4:e minuten av Borspelaren Useni Julkali och utökades sedan till 2–0 genom Alfred Svensson. I 26:e minuten gjorde William Björk 3–0 målet, vilket sedan stod sig till pausvilan.

– Vi var inte riktigt med från start och då kändes det som om vi tappade gnistan lite, säger Forshedas assisterande tränare Daniel Hemmingsen.

Forsheda laddade om i paus och fick in ett reduceringsmål i 53:e minuten genom Anton Le men därefter tog Bor tillbaka taktpinnen och fick in ett sista mål genom Sigge Martinsson.

– De fick ett friläge som de gjorde mål på men vi hade kunnat göra fler mål, speciellt i första halvlek, men vinst med 4–1 i ett derby tar jag alla dagar i veckan, säger Bors tränare Senudin Sumic.

Senudin Sumic fortsätter med att lyfta fram högerbacken Wilhelm Pettersson som ”var en gigant i dagens match och stängde ner sin kant”, samt mittbacken William Björk.

– Vi hade dessutom lite ont om folk idag och hade med fyra yngre spelare på femton år vilket är kul i sig men jag tycker nog inte att det är en riktigt derbykänsla mot Forsheda men från deras sida är det nog det. Vi har fler närmare matcher som känns mer som derby, avslutar Daniel Hemmingsen.

 

Andra artiklar i ämnet
LÄS MER:  Uppskjutet Forsheda - Horda
LÄS MER:  Tvåsiffrigt i derbyt
LÄS MER:  Forsheda snubblar på nytt

• Vår resultatsida med aktuella matcher finns på denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *