8–2 för Forsheda

Fotboll Nu leder Forsheda IF fotbollsfemman efter förkrossande 8–2 (4–0) mot Hillerstorp.

Mullsjö har en match mindre och mötet Västboås på fredag. Seger där och Forsheda får fira sommarlovet som tvåa.
– En mycket bra vårsäsong och vi hoppas kunna göra ännu bättre, säger Marcus Syrén som är spelande tränare i Forsheda.

Hemmalaget satte upp farten direkt genom mål av Adam Olofsson följt av 2–0 genom Oscar Persson.

Forsheda fick sedan straff med mål av Mirnel Vejzovic men detta underkändes sedan straffläggaren stannat upp innan han slog till bollen.

Alvin Sandberg gjorde 3–0 och sedan fick Mirnel Vejzovic revansch på sig själv genom att fylla på med 4–0. Mirnel Vejzovic gjorde 5–0 och 7–2, Andreas Jörgensen 6–0 och Oscar Persson 8–2.

– 8–2 var närmast siffror i underkant. Vi spelade bra mest hela matchen men hade några perioder med lite sämre spel, säger tränaren.
Han berömmer alla men ger lite extra beröm till Mirnel Vejzovic, Adam Olofsson och Hugo Petersson. Hugo fick endast spela andra halvlek. Ledningen ville vila honom lite då han stod på två varningar inför matchen.