4–4 för Forsheda i Mullsjö

Fotboll Seriefinalen Mullsjö - Forsheda slutade 4–4 (2–3)

Mullsjö spelade fin fotboll men Forsheda sålde sig dyrt och lyckades också rädda en poäng.
Oscar Persson gav Forseda ledningen redan efter 6–7 minuter men hemmalaget vände till 2–1. Mullsjö hade också ett gyllene läge till 3–1 när man fick. Jonas Peter Lindgren räddade dock elegant.
I stället var det Forshedas tur att göra två raka mål genom Oscar Persson respektive Andreas Jörgensen.

Bara 30 sekunder in på andra halvlek kom 3–3 följt av 4–4. Det såg mörkt ut för Forsheda som fick fick straff sedan Andreas Jörgensen blivit fälld. Elvametaren satte Oscar Persson på rätt ställe och därmed 4–4.

– Vi är nöjda med poängen, säger Axel Olofsson som är spelade tränare.
han var imponerade av Mullsjös anfallsspel. Lite kan man säga att Forsheda kom undan med blotta förskräckelsen.
Utöver målvakten endast plus till Oscar Persson.
– Alla vi övriga får nog ta en funderare, avrundar Axel.