Nyheter

Vit älg och mycket mer i sommartävlingen

Nyheter Vi presenterar bilderna 101–110 i vår sommartävling.

110. I värmländska Gunnarskog. Den vita älgen blev känd förra sommaren, dock är detta inte den maffiga tjuren som blev känd utan en annan. Det är ingen albino utan det är en genförändring, så båda föräldrarna behöver ha den för att kalven ska bli vit. Foto: Martin Andreason, Ålaryd, Skillingaryd  [1/10]

109. Mitt favoritställe. Tylösand, inte bara strand. Utsikt från berget med vy över Tylön. Fotat 21 juli 2018 av Carina Stridh Bjurhager, Skillingaryd  [2/10]

108. Min dotter, tagen i Kroatien. Foto: Minela Brkic, Vaggeryd  [3/10]

107. Strandhugg nära Kälkerön Stigfjorden. Foto: Lennart Isaksson, Skillingaryd  [4/10]

106. Grannens sötnos hälsar på. Foto: Kerstin Persson Skillingaryd  [5/10]

105. Vadstena. Foto: Kerstin Persson Skillingaryd  [6/10]

104. Österlen, Knäbäckshusen. Foto: Caroline Jalonen Värnamo  [7/10]

103. Ängelholm, klitterhus. Foto: Caroline Jalonen Värnamo  [8/10]

102. Havet. Foto: Kirsi Kaikkonen, Bredaryd  [9/10]

101. Havet. Foto: Kirsi Kaikkonen, Bredaryd  [10/10]

Kirsi Kaikkonen, Caroline Jalonen, Kerstin Persson, Lennart Isaksson, Minela Brkic och Martin Andreasson bidrar med tillsammans tio bilder.

Det kommer fler bilder av andra läsare  i separat artikel i morgon.

Bilderna 1–100 finns på denna länk

Vi lottar i september ut lite priser där vinsterna består av presentkort på ICA Nära Lagahallen och Hemköp i Skillingaryd samt City Gross i Värnamo. Det är alltså ingen bedömning utan alla vinster lottas ut. Det är ett förstapris om 5.000 kronor och 20 priser á 500 kronor. Totalt blir det 25 vinster. Därmed vinster om 15.000 kronor.

Det gäller att skicka in en eller flera bilder som du tagit efter 1 juni 2018. Det kan vara en bild som på ett eller annat sätt är betydelsefull för dig och som du tror kan locka andras intresse. Det kan vara en bild från en semesterresa, en vardagsbild, någon händelse… Det finns inga begränsningar mer än att du ska ha tagit den själv.

Skriv ditt namn och orten där du bor. Du får gärna också skriva var bilden är tagen och om du så vill ge ytterligare information.

Vi lovar att publicera de flesta bilderna på våra sidor https://skillingaryd.nu och https://värnamo.nu. Det kan ta några dagar/någon vecka innan inskickade bilder publiceras.

• Skicka dina bilder till oss (högst 4 bilder/deltagare). Vi förbehåller oss rätten att använda bilderna som arkivbilder för publicering i olika sammanhang men endast i våra webbtidningar. Bilder kan skickas in till och med 20 augusti 2018.

Bilder skickas till: bild@vmo.nu eller bild@skillingaryd.nu

Lycka till!

Taggar

Dela