Nyheter

Viltolyckor och överförfriskade som omhändertogs

Nyheter Polisen fick i går omhänderta två berusade personer i centrala Värnamo enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer m.m.

Det var mitt på dagens som den första personen omhändertogs på Flanaden. En stund senare omhändertogs en annan person, också det i centrala Värnamo. Duon var så pass kraftigt påverkade att de fick vila ut på polisstationen.

Två viltolyckor har inträffat i Värnamo kommun senaste dygnet. Vid 20.30 i går inträffade en viltolycka på 151:an, mellan Hillerstorp och Värnamo. det var i höjd med Hylteryd som ett rådjur sprang upp på vägen och kolliderade med en bil. Vid olyckan skadades rådjuret. Dock inte värre än att djuret kunde ta sig från olycksplatsen. Polisen fick kalla in eftersöksjägare för att spåra upp rådjuret. Vid olyckan blev det en del skador på bilen. Ingen person ska ha skadats.

Klockan 02.55 i natt inträffade nästa viltolycka. Denna gång på 151:an, utanför Horda. Även här skadades djuret och eftersöksjägare kallades in. Precis som vid första olyckan så slutade händelsen utan personskador.

Taggar

Dela