Nyheter

Viltolyckor i Värnamotrakten

Nyheter Under kväller igår och idag på morgonen har det rapporterats in fem viltolyckor. Det har varit många viltolyckor de senaste dygnen runt om i kommunen.

Den första var på länsväg 714 vid Bor där en kvinna i 35-årsåldern fick ett vildsvin i fronten på bilen. Inga personskador men fronten på bilen trycktes till. Vildvinet försvann, skadad, från platsen vilket ledde till eftersök. Några minuter senare anmäldes en kollision med ett rådjur på väg 606 i Tånnö. En man i 40-årsåldern krockade med djuret men inga personskador uppstod. Rådjuret sprang till skogs och eftersök inleddes. Strax efter klockan 20.00 upptäckte en kvinna ett skadat påkört rådjur som låg vid vägen där väg 127 och E4 korsas. Rådjuret levde men var skadad och man tillkallade jägare. Det har upprättats en anmälan om viltolycka med smitning.

I morse blev ett rådjurskid påkört inne i Värnamo. Rådjuret dog vid olyckan men inga personskador och mindre skador på fordonet. Vid halvsju i morse var det ytterligare en olycka, denna på på väg 27 vid Forsheda. En man i 25-årsåldern krockade med ett rådjur, inga personskador. Rådjuret skadat och eftersök påbörjades.

Taggar

Dela