Nyheter

Vett och etikett hos pensionärerna

Vett och etikett hos pensionärerna

Nyheter Vid måndagens månadsmöte hos SPF Seniorerna Värnamo var etikettdoktorn Mats Danielsson inbjuden.

Hans kåseri handlade om vad vi ska tänka på vad gäller klädkoder, vid middagsbjudningar och vikten av att vara artig som i förlängningen leder till framgång.

Höstens reseprogram presenterades, tisdagen 13 okt blir det en en skörderesa runt Ivösjön i Skåne med besök bland annat  på Humletorkan i Näsum och Arkeltorps fruktodlingar. Dessutom 12 november en resa i Adventstider med besök på bland annat Målerigården i Tvååker.

Där tar Lena Pettersson tar emot och visar sitt måleriarbete. Hon ska även berätta om sin medverkan  i Falkenbergsrevyn och som dansbandssångerska.

Åkrabergs handelsträdgård ska också besökas.

Information lämnades om kommande studiecirklar, bland annat startar en studiecirkel i familjejuridik 20/10 Distriktsordförande  Kjell Lindström kommer till Kafferepet 17/11 kl  och temat är läkemedel hos äldre.

Osteoporosdag blir det 20/10 på Ryhov.

Anhörigvecka blir det vecka 41.  Alla dessa aktiviteter kommer att annonseras Ett stort intresse visades vid den Zumbaintroduktion som leddes av Maria Kaupinen. Mötet avslutades med kaffe och lotteridragningar Leif Hultman

 

Dela