Nyheter

Värnamopolisens senaste tillslag

Nyheter Polisen i Värnamo har en jämn ström av ärende att utreda och ta hand om. Dessbättre handlar det den senaste tiden inte om något grövre kriminalitet.

Polisen fortsätter att gripa bilister, misstänka för rattfylleri under påverkan av narkotika. Senast greps en man som just fått körkort och som nu är misstänkt för detta brott. Arkivfoto

I onsdags vid 16.45 greps en person på City Gross i Värnamo. Mannen, som det handlar om i det här fallet, hade plockat på sig varor för cirka 200 kronor. Sedan hade han lämnat butiken utan att betala för sig. Mannen upptäcktes dock och polisen kallades till platsen.

Vid 21.30 på onsdagskvällen greps en man i 30-årsåldern.

Han greps ute på stan efter att polisen konstaterat att mannen uppträdde som om att han var påverkad. Vid visitationen som följde hittade polisen en mindre mängd narkotika i mannens fickor. Polisen misstänkte att narkotika skulle säljas och grep därför mannen på platsen. Senare, efter förhör så släpptes han dock.

I går inträffade en trafikolycka på Lagastigen.Det var vid 14.00-tiden som en äldre man körde in i en lyktstolpe. Mannen klarade sig utan skador. Värre gick det för bilen, som fick bärgas från platsen.

En och en halv timme senare stoppades en yngre bilförare, son nyligen tagit sitt körkort.Vid polisens kontroll upptäcktes att mannen uppträdde konstigt. Polisen misstänker att mannen var drogpåverkad och han fick därför lämna prov.Han är numera misstänkt för rattfylleri, under påverkan av narkotika.

På Myntgatan i Värnamo påträffades i går vid 17.30 en man i 40-årsåldern som polisen ansåg betedde sig konstigt.Polisen hittade en okänd mängd narkotika på mannen, som polisen misstänker var tänkt att överlåtas till annan person. Mannen greps och sitter i dag fortfarande i polisens förvar.

Senare på kvällen, vid 21.30 så greps en kvinna i 30-årsålder ute på stan i Värnamo. Polisen misstänker kvinnan för narkotikabrott, eget bruk.

Arkivfoto

 

 

Taggar

Dela