Nyheter

Värnamopolisens senaste anmälningar

Värnamopolisens senaste anmälningar

Nyheter I Tallberga förhindrade en alert köpman med stor sannolikhet ett inbrott.

Ägaren till köpcentret hörde nämligen i går natt hur en ruta till affären krossades. Ägaren var snabbt på plats och kunde då konstatera att rutan var krossad, men att ingen tagit sig in i lokalen.
En riktigt stor båt har stulits från Osudden i Värnamo. Båten var uppställd på en trailer när den försvann. Motorn i båten var en inombordare på 190 hästkrafter.
Polisen grep i går en kvinnlig bilist. Det var en samband med en kontroll som polisens misstanke om drograttfylleri väcktes. Kvinnan, som är i 40-års åldern fick följa med polisen för provtagning. Händelsen inträffade vid 12.50 i går.
En man i 70-års åldern har polisanmält en 30 år yngre kvinna. Det var efter ett besök hos kvinnan som mannen upptäckte att plånbok och bankkort saknades. Mannen spärrade sina kort men det var för sent. Någon hade då redan plockat ut 3 300 kronor från kontot.
Sista dygnen har det stulits fem cyklar i Värnamo kommun. Bland annat så stals en Monark på Smultronvägen. Cykeln var värderad till 8 000 kronor. En cykel av samma märke har stulits i närheten av ishallen i Värnamo.
Vem som orsakade olyckan kunde de båda bilisterna inte komma överens om. Därför fick polisen komma och reda ut ansvarsfrågan efter en mindre trafikolycka som inträffade på Storgatan i går. Vid olyckan uppstod bara smärre lackskador.
En 18-årig tjej blev i går bestulen på sin moped. Mopeden fanns på Malmstensgatan när den försvann.

Dela