Nyheter

Värnamoföretaget blev Årets Jaktia-leverantör

Nyheter Pinewood har blivit utnämnda till årets leverantör 2022 av Jaktia, en av Sveriges största butikskedjor för jakt- och fiskeutrustning. Vinnaren har röstats fram av Jaktias butiker och förutom Pinewood stod även Swarovski och Leica i finalen.

Pinewoods grundare Rainer Rüssel och säljare Oliver Mårtensson firar vinsten. Bild: Pressbild

Kriterierna som företaget skulle uppfylla för en vinst var följande:
Lönsamt sortiment, leveranssäkerhet, kraftfull marknadsföring, skapar tillväxt, utvecklar branschen, utvecklar produktsortiment, kunniga säljare/ driver butiksförsäljning samt DLE (Det lilla extra).

– Det är alltid kul att bli uppmärksammad för den starka passion vi har för jakt- och outdoor-kläder. Vi jobbar tätt med våra duktiga återförsäljare för att förmedla både kunskap och engagemang i vårt breda produktsortiment. Vårt gemensamma löfte till kunden är att den skall känna sig bekväm och inspirerad av naturen oavsett väder och årstid, säger bolagets vd Bengt Rimark.

Förutom vinsten av årets leverantör var även Pinewoods säljare Oliver Mårtensson nominerad till priset som årets säljare.

– Jag är väldigt tacksam och rörd över nomineringen. Jag försöker alltid se till butikernas behov och att varje butik har rätt varor för sin verksamhet. Detta är ju ett kvitto på att de jag jobbar med uppskattar min insats så det känns jättekul, säger Oliver Mårtensson.

Taggar

Dela