Nyheter

Värnamoföretag antagna till Prins Daniels mentorprogram

Nyheter Henrik Nyholm och Eric Smith grundare av Uteprodukter.se med säte i Värnamo är två av femton utvalda entreprenörer som blivit antagna till Prins Daniels mentorprogram.

Henrik Nyholm och Eric Smith

Prins Daniels Fellowship, startade vid årsskiftet den fjärde omgången av mentorprogrammet för unga entreprenörer. I det tvååriga programmet får entreprenörerna chansen att utveckla sina företag tillsammans med en handplockad mentor från det svenska näringslivet. Totalt har cirka 30 unga svenska entreprenörer gått programmet sedan starten 2013.

Uteprodukter.se grundades 2013 i Värnamo och har visat stark tillväxt sedan starten. Bolaget digitaliserar inköpen för främst offentlig utemiljö genom sin B2B fokuserade marknadsplats med produkter som lekplatser, parkmöbler, cykelställ och papperskorgar. Idag har företaget kontor i Värnamo och Helsingborg. Nu har man antagits till Prins Daniels Mentorprogram och matchats ihop med Bo Lundevall grundare av Sveriges största e-handlare Dustin.se

Henrik & Eric valdes ut efter intervjuer med Prins Daniels Fellowships styrgrupp – hedersordförande H.K.H. Prins Daniel, ordförande Marcus Wallenberg, Carl Bennet, Johan Skarborg (Academic Work), Jenny Nordlöw (IVA) och Johan Weigelt (IVA).

– Det är jättekul och hedrande att bli antagna till Prins Daniels mentorprogram. Vi har högt ställda mål på att fortsätta växa och utvecklas vilket detta ger oss ytterligare möjligheter till. Med Bo Lundevall som mentor och hans kunskap och erfarenheter så går vi en intressant framtid till mötes, säger Henrik Nyholm.

Taggar

Dela