Nyheter

Vapenstöld och bedrägerier

Vapenstöld och bedrägerier

Nyheter Natten mellan söndagen och måndagen utsattes en fastighet för ett inbrott.

Tjuven har fokuserat på ett vapenskåp. Vid stölden stals nämligen ett så kallat salongsgevär. Vapnet ska dessutom ha varit komplett. Ingen ammunition fanns dock tillgänglig.
00.40 stoppade polisen en bil vid Bredasten Föraren fick blåsa och resultatet blev positivt. Så till vida att det gav indikation på att föraren druckit alkohol. Föraren som var en man från Unnaryd fick följa med polisen till station för vidare provtagning.
Ett företagskonto med adress på Jönköpingsvägen i Värnamo har utsatts för ett försök till bedrägeri. I samma anmälan finns det också en rubrik som heter olaga dataintrång. Någon person har bestält en I-pad och tre mobiltelefoner från företagskontot. Varorna var beställda till en adress på annan ort. Sammanlagt handlar det om varor för cirka 20 000 kronor.
En postbil har blivit utsatt för skadegörelse. Det var när brevbäraren i fredags parkerade bilen på Blåbärsvägen som händelsen inträffade. En sidoruta var krossad och dessutom var en backspegel sönderslagen.
I Bredaryd har det gjort en anmälan om ofredande. Enligt polisen ska det handla om två grannar som inte kommer överens. Ofredandet ska ha pågått under hela juli och är numera också polisanmält.
På ICA Supermarket utsattes en kvinna i söndags för en stöld. Det var när kvinnan vid17.30-tiden som kvinnans mobiltelefon försvann. Dessutom försvann hennes plånbok vid samma tillfälle.

Dela