Nyheter

Vänder ryggen åt spelet…

Nyheter Det finns ett antal personer på Finnvedsvallen som vänder ryggen åt allt spel och en av dem är Jessica Munkholm.

Jessica Munkholm, en av matchvärdarna på Finnvedsvallen

När IFK Värnamo i måndags tog emot Sundsvall var det som alltid ett antal publikvärdar som stod med ryggen mot planen och tittade i stället på publiken. Jessica Munkholm gick faktiskt inte miste om så mycket där hon stod med ryggen mot planen vid reklamskylt med den passande texten Allt för att synas!
– Kanske lite svårt att inte få se matchen när man är där, konstaterar Jessica.

Som förälder till barn inom IFK Värnamo är det en självklarhet att ställa upp som matchvärd. Det handlar inte heller mer än om någon enstaka gång under året.
– Det här var första gången för mig, noterar Jessica som är med i en fotbollsfamilj.
Maken Magnus Munkholm har tidigare spelat fotboll för bland andra Bredaryd och är ungdomstränare hos IFK Värnamo.

En matchvärd ska hålla uppsikt över publiken och framför allt se till att alla mår bra. Givetvis ska en publikvärd även vara observant på om någon tar fram en smällare eller planerar något annat som kan skada.

Matchen IFK Värnamo – Sundsvall slutade 1–1. I kväll med start klockan 17.30 spelar IFK Värnamo igen men nu i Johanneshov i Stockholm mot topplaget Djurgården. Gissningsvis får matchvärdarna i Stockholm mer att ha koll på än vad kollegorna i Värnamo fick ha mot Sundsvall.

Jessica Munkholm syntes väl från läktarplats och det var dit hon själv tittade.

Dela