Nyheter

Utvecklande förslag nådde rekordnivåer: ”Helt fantastiskt”

Nyheter Christer Ringblom och Göran Nilssons förslag om att utveckla Prostsjöns badplats blev det populäraste medborgarinitiativet någonsin. – Det är helt fantastisk vilken uppslutning det har blivit, säger han till Värnamo.nu.    

Christer Ringblom och Göran Nilsson vill väcka liv i Prostsjöns badplats. Bild: David Alin  [1/2]

Bild på Prostsjöns badplats med hopptorn och dubbla bryggor som formade en bassängyta. Bild: Historiska Sällskapet Gamla Wernamo  [2/2]

I somras berättade vi om Christer Ringbloms och Göran Nilssons tankar på att väcka liv i Prostsjöns badplats för att trygga framtiden för Värnamos simmare. De föreslår att badplatsens bryggor kombineras med ytterligare flytbryggor som läggs ut så att de ramar in en 25-metersbassäng, samt att dessa kompletteras med fästen för linor på kanterna så att man kan skapa flera parallella simbanor som kan användas till simskolor och simträning.

Förslaget fångade kommuninvånarnas intresse och när omröstningen avslutades i går kväll stod det klart att 475 personer gett tummen upp för Ringbloms och Nilssons tankar. Ett resultat som innebär att det är det mest populära medborgarinitiativet någonsin.

– Det är helt fantastisk vilken uppslutning det har blivit med 475 röster. Jag är mycket nöjd med uppslutningen, säger en glad Christer Ringblom till Värnamo.nu.

LÄS MER:  Vill väcka liv i badplats
Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *