Nyheter

Utpressning, skadegörelse och stölder

Utpressning, skadegörelse och stölder

Nyheter En snattare har polisanmälts efter en stöld hos Eko.

Mannen i fråga är känd av polisen sedan tidigare. I det här fallet handlade snatteriet om en rakhyvel.
Gröndalskiosken har varit utsatt för ett inbrottsförsök. Nån gågon mellan tisdagen och onsdagen har någon försökt att bryta sig in i kiosken. Dörren verkade dock ha stått emot inbrottsförsöket för ingen hade lyckats ta sig in.
I Rydaholm har delar av en servis stulits. Stölden har ägt rum i skolans hemkunskapssal. Tjuvarna har tagit sig in via en glaskupol i taket. Sedan ha de plockat åt sig delar av servisen. En del av porslinet har krossats på golvet.
På Norra Salutorget har en cykel stulits. Det handlar om en elcykel som stått parkerad i en carport. Cykeln var av märket Life Bike och den var brun till färgen.
På Värnamo Sjukhus har en kvinna blivit av med ett smycke. Det var i samband med att kvinnan skulle undersökas som kvinnan la smycket i en liten burk och sedan under kudden. På något sätt har sedan smycket försvunnit.
Folkets Park i Värnamo har blivit utsatt för skadegörelse. Någon eller några har klottrat med sprayfärg på teaterscenen. Detta ska ha hänt mellan den 7 och 14 oktober.
En anmälan om utpressning kommer från Bor. Det handlar om två 15-åringar, varav den ena krävt den andra på 1 000 kronor. Detta resulterade i en polisanmälan om utpressning.
Ett narkotikabrott upptäcktes i går på Flanaden, Det var strax före klockan 17.som polisen uppmärksammade en kvinna i 30-års åldern från Forsheda. Kvinnan visade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkan. Dessutom hade hon misstänkta piller på sig.
På Kolonigatan har en personbil blivit utsatt för skadegörelse. Natten mellan tisdagen och onsdagen har någon krossat en ruta på bilen.

Dela