Nyheter

Stolt över omvalet

Nyheter – Jag känner mig stolt för hur Stefan Löfven tar ansvar för både landet och partiet, säger socialdemokraternas distriktsordförande i Jönköpings län Carina Ödebrink, Vaggeryd, som är på plats under partikongressen.

Carina Ödebrink (S). Arkivbild

En av punkterna som avhandlas under den socialdemokratiska partikongressen i Göteborg är val av partiledning, däribland partiledare. Under söndagseftermiddagen beslutade kongressen att enhälligt välja Stefan Löfven som partiledare i ytterligare fyra år. Det beslutet gladde Carina Ödebrink, ordförande för Socialdemokraterna i Jönköpings län.

– Det känns skönt att känna kraften att vi står bakom vår partiordförande. Jag känner mig stolt för hur han tar ansvar för både landet och partiet, särskilt med tanke på det läge vi befinner oss i sedan fredagens händelse i Stockholm. Temat för kongressen, Trygghet i en ny tid, känner mer aktuellt än någonsin, säger Carina Ödebrink.

I samband med valet av partiordförande höll även Stefan Löfven sitt linjetal.
– Det jag särskilt tar fasta på är hans ord om att vi bygger samhället tillsammans, och att alla människor har ett ansvar och behövs i samhällsbygget. Det var ett starkt, framåtsyftande och tydligt tal med fokus på gemenskap och trygghet, säger Carina Ödebrink.

Dela