Nyheter

Stölder, snatteri och narkotika

Nyheter • Biltema i Värnamo utsattes under måndagen för snatteri.

Två män och en kvinna besökte butiken vid femtontiden under gårdagen och då de lämnade butiken upptäcktes det att varor för 500–600 kronor saknades. Man har noterat registreringsnummer på en bil som man misstänker att trion använde.

• En kvinna i 25–30–årsåldern stoppades i går förmiddag då hon ertappades lämna Hemköp i Värnamo utan att betala för de varor hon hade med sig. Varorna uppgick till ett värde av 1500 kronor och då polisen kom till platsen misstänkte man att kvinnan även var påverkad av något preparat. Vid kontroll hade kvinnan en mindre mängd narkotikapreparat med sig. Kvinnan från Värnamo är nu misstänkt för ringa narkotikabrott.

• En kvinna i 40–årsåldern besökte en restaurang i Värnamo under gårdagen. Väl där lade kvinnan sin läsplatta på bordet och när hon sedan lämnade restaurangen glömde hon den. Då hon återvände till bordet var läsplattan borta. Värdet uppgår till 3000 kronor.

• En man som var på besök i en bostad på Vråenvägen i Värnamo uppger att han blivit bestulen på sin ipad. Mannen är i 65–årsåldern.

Dela