Nyheter

Stölder och misshandel

Nyheter Polisen har under helgen fått ta emot anmälningar om både stölder och misshandel.

Polisen har fått ta hand om flera fall av misshandel och stöld i helgen.

Vid 17.00-tiden på fredagen fick polisen tips om en pågående stöld i Rydaholm. Det var vid återvinningsstationen  på Hovslagaregatan som två personer observerats när de stal skrot.

När polisen kom till platsen kunde de gripa en far och en son, född 1980 respektive 2001. Skrotet som stulits togs i förvar av polisen. Duon släpptes senare, efter förhör.

I Rydaholm var det senare på kvällen en dispyt mellan en man i 55-årsåldern och hans son i 25-årsåldern.

Dispyten resulterade i att den äldre mannen fick ta emot slag. När polisen kom till platsen uppgav de båda att allt handlade om ett missförstånd och att pappan inte alls blivit misshandlad. Åklagare kommer nu att titta närmare på fallet.

På fredagskvällen var det en ungdomsfest vid Borgen i Värnamo.

I samband med detta hade en dispyt mellan några yngre tjejer slutat med att en av tjejerna blivit verbalt hotad. Händelsen är nu polisanmäld.

Under lördagen fick polisen larm från Sjukhuset, där en man i 20-årsåldern uppsökt sjukvården efter att ha blivit misshandlad under natten. Målsägaren själv förnekar att det handlar om en misshandel och har inte velat säga något om vem som är skyldig till mannens skador.

Arkivfoto

 

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *