Nyheter

Stöld och narkotikabrott i Värnamo

Nyheter Polisen har de senaste dagarna arbetat med narkotikabrott, stölder och dessutom tagit en rattfyllerist.

I måndags, strax efter klockan 11.00 togs en misstänk knarkare i centrala Värnamo.

Det var en man i 30-årsåldern som ertappades när han uppförde sig på ett sätt som polisen misstänkte berodde på att han var drogpåverkad. Mannen fick lämna prover för att avgöra om polisen hade rätt eller inte.

Några timmar senare kom ett larm från Elfynd i Värnamo. En man i 50-årsålder och en 20 år yngre kamrat hade då varit inne i butiken. I samband med detta försvann det en mobiltelefon från butiken. Duon är nu misstänkta för stöld.

Som vi skrev om i går så togs en bilförare i 70-årsålderen efter en kollision på Gröndalsleden. Där inväntar polisen svar på blodprov, men mannen är misstänkt för rattfylleri.

En mopedist som skulle stoppas i går vid 22.00-tiden ville inte följa polisens uppmaning att stanna. I stället åkte han vidare. Polisen sökte efter föraren och hittade snart mopeden.

Men hjälp av en polishund kunde senare en man i 30-årsåldern också hittas. Mannen är misstänkt för att ha kört påverkad. Dessutom visade sig att den aktuella mopeden inte tillhörde mannen, utan att den var stulen.

I natt vid 03-tiden kom ett larm om en kapellskärning i Klevshult.

En eller flera personer hade då brutit upp en plombering till en lastbil.

Från lastutrymmet hade det sedan stulits 13 kartonger.

Varje kartong innehöll 40 parfymflaskor, vilket skulle ge 520 parfymflaskor till en numera väldoftande tjuv.

Arkivfoto

 

 

Över 500 flaskor parfym stals vid en kapellskärning i Klevshult

Taggar

Dela