Nyheter

Stephanie kan bli ”Årets unga ledande kvinna”

Nyheter 27-årige Stephanie Bedin, Värnamo och vd för Easysteps, är nominerad till ”Årets unga ledande kvinna”… 

Stephanie Bedin kan bli årets unga ledande kvinna

172 unga kvinnor nominerades och av dessa har 20 ledarförebilder plockats ut. Stephanie Bedin är en av de 20… 

Hur känns det att vara nominerad och topp 20?
– Jättekul initiativ att lyfta unga kvinnor. Vi fick reda på det här i höstas, så det har varit en hemlig process fram tills nu…, berättar Stephanie. 

Vad tror du om dina chanser att ta hem årets utmärkelse?
– Jättesvårt att säga. Det är ett samlat bra och gott gäng med så fina kompetenser. Tror det är bara jag och en till som fokuserar just på hållbarhet. I mars blir det ceremoni där juryn utser olika roller, så vi får se vilken kategori jag blir placerad i, berättar en nöjd och glad Stephanie. 

Nomineringstexten lyder: ”Stephanie är en nyfiken ledare som inspirerar med sitt sätt att driva företag. Med en stark drivkraft och kreativitet driver Stephanie framgångsrikt bolaget EasySteps, som är en helhetspartner inom hållbarhetsarbetet för små och medelstora företag. Stephanies vision är att skapa en positiv påvekran på företag och samhällsutveckling. Genom att främja cirkulär ekonomi och socialt och miljömässigt hållbara affärsmodeller är hon en ledarförebild som inspirerar andra till att våga satsa och följa sina egna drömmar och mål. 

Årets unga ledande kvinna är ett projekt av länets Science Park, Handelskammaren och Region. Årets unga ledande kvinna utses för nionde året i rad och vinnaren av utmärkelsen utses i mars. 

Taggar

Dela