Nyheter

Stark tillväxt för Andrés företag

Stark tillväxt för Andrés företag

Nyheter Det blåser fortsatt stark medvind IT-partnern INVID Gruppen AB som har kontor i bland annat Värnamo och som startades av tidigare Värnamobon André Prien.

I samband med årsbokslutet för 2015 redovisar man nämligen en omsättning om totalt 435,5 miljoner kronor. Vinsten är efter finansiella poster drygt 33 miljoner kronor, vilket motsvarar en vinstmarginal om cirka 7,2 % av omsättningen.

Motsvarande redovisning för år 2014 kunde uppvisa en total omsättning om 354,4 miljoner kronor och en vinst om cirka 19 miljoner kronor. Vinstmarginalen var då 5,4 %.

– Vi är mycket nöjda över hur INVID Gruppen har fortsatt att utvecklas i snabb takt även under 2015. Det är ett kvitto på att vår målmedvetna satsning på riktigt högkvalitativa IT-tjänster är lyckosam. Våra flexibla lösningar inom IT-infrastruktur, molntjänster och verksamhetsstöd tas emot positivt på en allt mera konkurrensintensiv marknad. Ett exempel på detta utgöra av våra skalbara IT-driftslösningar som väcker allt större intresse. Vi uppvisar glädjande nog stark tillväxt, och efterfrågan på våra tjänster ökar konstant, säger André Prien, vd för INVID Gruppen AB.
INVID Gruppen har kontor på tio platser runt om i landet och har kring 180 medarbetare.

– 2015 var ett mycket bra år för oss. Vi har bl.a. tecknat diverse stora avtal som sträcker sig över långa tidshorisonter vilket utgör en stor trygghet för oss. Vi ser positivt på framtiden och trots ett mycket bra 2015 ser vi fram emot en god tillväxt även under 2016, avslutar André Prien.

Taggar

Dela