Nyheter

SPF:s årsmöte

Nyheter SPF Seniorerna i Bor-Rydahomskretsen har haft årsmöte i Sockenstugan i Rydaholm. Herbert Johansson kunde hälsa 60-talet medlemmar välkomna.

Leif Nygren underhöll med musik på såg, ackompanjerad av Dagny Karlsson på piano.

För underhållningen svarade Leif Nygren med musik på såg, ackompanjerad av Dagny Karlsson på piano. Styrelsen i sin helhet omvaldes med Leif Nygren som ordförande, Inger Jönsson som vice, Kerstin Keijser som sekreterare och Gunhild Samuelsson som kassör.

Övriga ledamöter i styrelsen är Aine Bäckstrand, Stig Emilsson och Arvid Andreasson. Antalet medlemmar var vid årets utgång 123 och tre nya begärde inträde vid årsmötet. Aktiviteterna under året har bestått av bilrally, företagsbesök, en hemlig resa och en travresa till Halmstad.

I övrigt har det varit julbord i Ryssby och månadsmöten med olika aktiviteter. Föreningen har deltagit i tävlingen Hjärnkollen med en bra placering. Årets första distriktstävling blir därmed förlagd till Rydaholm. Den tidigare SPF-kören startas om med Dagny Karlsson som ledare. För väntjänsten svarar Maj-Britt Lundgren och Gunhild Persson. Bland planerade aktiviteter är traditionsenligt en hemlig resa och en resa till lunchtravet i Halmstad. Det förekom servering och lotterier och mötet avslutades med Nationalsången.

Text och bild: Herbert Johansson

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *