Nyheter

Sommartävlingen: 15.000 att vinna

Nyheter I årets sommartävling 2018 lottar vi ut presentkort till ett totalt värde av 15 000 kronor.

Vi välkomnar till vår tävling där det gäller att skicka bilder till oss.

Vi lottar i september ut lite priser där vinsterna består av presentkort på ICA Nära Lagahallen och Hemköp i Skillingaryd samt City Gross i Värnamo. Det är alltså ingen bedömning utan alla vinster lottas ut. Det är ett förstapris om 5.000 kronor och 20 priser á 500 kronor. Totalt blir det 25 vinster.

Det gäller att skicka in en eller flera bilder som du tagit efter 1 juni 2018. Det kan vara en bild som på ett eller annat sätt är betydelsefull för dig och som du tror kan locka andras intresse. Det kan vara en bild från en semesterresa, en vardagsbild, någon händelse… Det finns inga begränsningar mer än att du ska ha tagit den själv.

Skriv ditt namn och orten där du bor. Du får gärna också skriva var bilden är tagen och om du så vill ge ytterligare information.

Vi lovar att publicera de flesta bilderna på våra sidor https://skillingaryd.nu och https://värnamo.nu. Det kan ta några dagar/någon vecka innan inskickade bilder publiceras.

• Skicka dina bilder till oss (högst 4 bilder/deltagare). Vi förbehåller oss rätten att använda bilderna som arkivbilder för publicering i olika sammanhang men endast i våra webbtidningar. Bilder kan skickas in till och med 20 augusti 2018.

Bilder skickas till: bild@vmo.nu eller bild@skillingaryd.nu

Lycka till!

Taggar