Nyheter

Sommarmöte i Fryele

Nyheter På söndagen bjöd Senorenteamet från Karlskrona på underhållning i Fryele Hembygdspark.

Senorenteamet från Karlskrona underhöll i Fryele hembygdspark, Foto: Esse Petersson

Det var i samband med Missionsförsamlingen Sommarmöte som underhållarna från Karlskrona kom och bjöd på ett inspirerande program med både sång och musik.
Esse Petersson inledde festligheterna med att läsa Jesusorden Johannes 14:6.
En kraftfull högtalaranläggning gjorde att det gick att lyssna i hela parken. Vilket var tur, eftersom många av besökarna sökte sig till skuggorna runt om husen i parken.

Senorenteamet som turnerat runt i Sverige och kringliggande länder i 41 år presenterade de nio deltagarna samt bjöd på ett bejublat program i sång, musik och tal i form av grupp, solo och duett. Sedan togs Missionsoffer för familjen Manu sarbete i norra Mocambique.   Team-konferenciären Jan-Evert Manneklint predikade uppmanande med utgångspunkt från Joh. 4:10 om när Jesus möter den samariska kvinnan vid Sykars brunn.
Esse Petersson avslutade genom att sammanfatta Sommarmötets budskap i Jesus-orden i Joh. 11:25 samt leda gemensam bön ”Herrens Välsignelse”.

Efter mötet presenterade Hembygdsföreningens ordförande Lars-Olof Öberg hembygdsparken och bjöd in intresserade till att besöka de olika byggnaderna som finns på området.
Kerstin Andersson presenterade tipstolvan i parken med frågor som utformats av Thomas Carlzon samt informerade om lotteriet för församlingens verksamhet. Medhavda kaffekorgars innehåll avnjöts under trivsam gemenskap i det strålande solskenet.

Taggar

Dela