Nyheter

Sommaravslutning med guldkant

Nyheter Socialdemokraterna i Värnamo har haft en intensiv vår och avrundade arbetet med att sätta lite guldkant på tillvaron.

Kvällen inleddes med plockmat.  [1/5]

Oppositionsrådet Azra Muranovic (S) hade med sig hunden Una som lockade deltagarnas intresse.  [2/5]

Efter maten informerades om arbetet.  [3/5]

Kampanjledaren Desiré Törnqvist summerar en god start på valarbetet.  [4/5]

Valledaren Bo Svedberg var stolt över partimedlemmarnas engagemang.  [5/5]

Under onsdagskvällen bjöd partiet in till sommaravslutning i samlingslokalen Rosen. Kvällen inleddes med plockmat och småprat om semesterplaner och livet i allmänhet. Oppositionsrådet Azra Muranovic (S) hade med sig hunden Una som lockade deltagarnas intresse. Efter maten informerades om valarbetet.

— Sedan vi drog i gång valkampanjen har vi haft 1 558 samtal med människor genom bland annat dörrknackningar. Det är fantastiskt roligt att vi har kommit så här långt. Vi har varit runt på en hel del platser i kommuner och många uppskattar att vi kommer. Vi känner att vi är ett parti i medvind, säger kampanjledaren Desiré Törnqvist.

– Vi har bjudit in till det här i kväll för att visa hur otroligt duktiga vi alla har varit hittills. Nu tar vi ledigt par veckor och laddar batterierna, så att vi är fullt redo i augusti igen. Sedan kör vi på hårt hela vägen fram till valdagen, säger valledaren Bo Svedberg.

Kvällen avslutades med ett musikquiz av blandad karaktär. Segrade gjorde Azra Muranovic, Bo Svedberg och Desiré Törnqvist.

Dela