Nyheter

Soligt på Värnamodagarna

Soligt på Värnamodagarna

Nyheter Dag två av Värnamodagarna kommer att gå till historien som en otroligt vacker dag.

Med ett tätt moln av matos över hela Värnamo centrum.

 

Mycket av Värnamodagarna handlar om mat. Matkulturella torget, vid hörnan av Åbroparken lockar många många hungriga besökare. Det internationella inslaget i maten som sälja är påfallande. Ett litet stenkast från alla matställen har en gigantisk lekplats med hoppborgar byggts upp. De som för en stund vill känna sig som Jesus har också möjligheten att testa på hur det känns att gå på vatten. Tre gigantiska bollar i en bassäng gör det möjlig för de som vill att gå på vattnet. En inte helt enkel uppgift. De som försökte när Värnamo.Nu besökte vattenbassängen hade fullt upp med att bara hålla sig stående.
Värnamo kommun har visat framfötterna i dag och bland annat bjudet in de som törs att provsmaka skolmaten. kommunen  har också tagit tillfället i akt och berättar för intresserade hur det är att ha Värnamo kommun som arbetsgivare.

Nu laddar Värnamoborna inför kvällen. ”Så ska det Låta” under ledning av Peje Johansson & husbandet lär locka mängder av besökare till det stora tältet på Bruno Mathsons plats i kväll.

Här följer ett bildsvep från eftermiddagen i Värnamo centrum.

Taggar

Dela