Nyheter

Snart är hela Gummifabriken klar

Nyheter Nu kommer besked om när hela Gummifabriken kommer att vara färdigbyggt. Det mesta är nu klart i Gummifabriken. Det som återstår är främst Auditoriet och centraltrapphuset.

Redan nu har flera stora evenemang arrangerats i den nya delen av Gummifabriken. Här en bild från Jobb-GPS:en. Från juni månad kommer alla delar av Gummifabriken vara färdiga och därmed öppnas möjligheterna för ännu större evenemang.

Gummifabriken har nu fått besked av byggföretagen om när dessa delar kommer att vara klara.
Centraltrapphuset beräknas vara klart under april månad och Auditoriet under juni månad.
Det kommer inte att bli någon officiell invigning före semestern, men det planeras för att spika ett datum då hela den stora fastigheten ska invigas.
Det kommer dock att bli möjligt att besöka hela Gummifabriken innan allt är invigt.
I sommar planeras det nämligen för att ge guidade rundturer i huset.
Fotnot:
Auditoriet kommer bestå av hela 2 200 kvadratmeter med totalt 415 platser (varav 119 balkongplatser), en stor scen samt foajé. I foajén kommer det finnas möjlighet att få lättare tilltugg och dryck i samband med evenemang. Auditoriet kommer att användas till konserter, teaterföreställningar, dansuppvisningar, musikaler, föreläsningar och mycket annat. Centraltrapphuset kommer att gå från plan 0 hela vägen upp till plan 3. Det knyter samman huset och gör det lättare för besökaren att orientera sig.
Taggar

Dela